Ti si ovdje : Home // Priče // Vaši tekstovi // U povodu Svih Svetih

U povodu Svih Svetih

IspisE-mail Autor Karolina Vidović Krišto Četvrtak, 27 Listopad 2011 00:00

svjeca_na_prozoruNaša Eva ima 6 godina. Kada je umro dida Blaž tek je navršila 4 godine, i procijenili smo da je premala za sprovod. Plakala je jer je htjela ići.

Prošle su dvije i pol godine od tada. Danas su u vrtiću govorili o blagdanu Svih Svetih i Danu mrtvih. Eva je teti u vrtiću diktirala pismo za svog didu Blaža. Nama je rekla da pismo, koje je pomno ukrasila i za koje je izradila kuvertu s naslovom „za Didu“, postavimo pokraj upaljene svijeće na prozor. Kaže da će didina duša doći i pročitati pismo.

Evo pisma: Dragi dida, Puno te volim, nadam se da ti je gore lijepo. Žao mi je što nisam išla na tvoj sprovod, što se nisam mogla od tebe oprostiti. Baka te puno voli. Molim se, dida, za tebe. Žao mi je što te više ne vidim. Pozdravlja te tvoj sin, vole te braco, seka i mama. Slušaj Isusa i nek' se puno igraš s anđelima, i da me uvijek gledaš odozgora. Jako mi je žao što si otišao od nas. I da znaš da je umro Medo. Ja pozdravljam sve Svete. I da nam daš sreće da nam dođe brzo zima. Tvoja EvaZagreb, 29. listopad 2010.                                                                                          Karolina Vidović Krišto
Komentari (1)add comment

Josip Kristo said:

Josip Kristo
Pismo
svida nam se....pusa svima posebno evi
November 03, 2010

Napišite komentar
smaller | bigger

security image
Upišite prikazane znakove


busy

Online

0 korisnika i 6278 posjetitelja online

Novi komentari