Ti si ovdje : Home // Novosti // Vijesti iz kraja // Biskup F. Komarica krstio Kristijana Ivkovića

Biskup F. Komarica krstio Kristijana Ivkovića

IspisE-mail Autor Administrator Nedjelja, 28 Veljača 2010 11:20

biskup-komaricaDanas, 28. veljače u župnoj crkvi Bezgrješnog začeća BDM u Vidošima kod Livna, s početkom u 10:30 sati svečano pontifikalno euharistijsko slavlje predvodio je banjolučki biskup mons. Franjo Komarica, uz koncelebraciju Vidoškog župnika fra Pere Kuliša i povjerenika za duhovna zvanja banjolučke biskupije don Žarka Vladislava Ošapa.

Tom prigodom biskup Komarica je podijelio službu lektorata, dvojici bogoslova banjolučke biskupije, sinu Vidoške župe bogoslovu Anti Vidoviću iz Dobrog kod Livna i bogoslovu Zlatku Matiću iz Borovice kod Vareša. Banjolučka biskupija trenutno ima šest bogoslova, njih petorica se nalaze na školovanju u Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu u Sarajevu, a jedan je na pastoralnom praktikumu u Banja Luci.

Također je tijekom euharistijskog slavlja biskup Komarica podijelio sakrament krštenja malom Kristijanu Ivkoviću, osmom djetetu Dalibora i Marine Ivković iz Zagoričana, a krsni kum malom Kristijanu bio je predsjednik Vlade Hercegbosanske županije dr. Nediljko Rimac.


Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smaller | bigger

security image
Upišite prikazane znakove


busy

Online

0 korisnika i 6044 posjetitelja online

Novi komentari