Ti si ovdje : Home // Novosti // Duhovnost // Livno - Uskoro 2. susret hrvatske katoličke mladeži

Livno - Uskoro 2. susret hrvatske katoličke mladeži

IspisE-mail Autor Administrator Utorak, 10 Veljača 2009 09:27

susreti_reklamaDrugi Susret hrvatske katoličke mladeži (SHKM) u BiH pod geslom "Korake nam upravljaj putovima mira i dobra" održat će se 9. i 10. svibnja u Livnu. Sudionici susreta koji će biti smješteni po obiteljima, te sudjelovati na susretu u župama Banjolučke biskupije 10. svibnja, trebaju se prijaviti najkasnije do 1. travnja. Svi ostali, koji će sudjelovati na SHKM samo u subotu, 9. svibnja prijavljuju se do 20. travnja.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 2 konvertibilne marke ili jedan euro, a potrebno ju je uplatiti do 20. travnja. Na web stranici Mladeži Banjalučke biskupije www.biskupija-banjaluka.org/mladi pod 'praktične informacije' može se naći adresa za slanje prijave, kao i računi za uplatu kotizacije iz Bosne i Hercegovine i inozemstva.
Na navedenoj stranici nalazi se i himna susreta, te kateheze, a putem te stranice mogu se pratiti i sve novosti vezane za održavanje SHKM. Tekst himne susreta „Korake nam upravljaj putovima mira i dobra" napisali su biskup Franjo Komarica i Luka Balvan, a glazbu Luka Balvan.
Vjeronaučni susreti i dogovori vezani uz održavanje SHKM održavaju se svake nedjelje u 19 sati u Biskupskog ordinarijatu u Banja Luci.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smaller | bigger

security image
Upišite prikazane znakove


busy

Online

0 korisnika i 2033 posjetitelja online

Novi komentari