Ti si ovdje : Home // Novosti // Vijesti iz kraja // DAN ZAHVALNOSTI

DAN ZAHVALNOSTI

IspisE-mail Autor Darinko V. Mihaljevic Srijeda, 05 Kolovoz 2009 08:49

hrvatska_zastava

Oluja je ponos hrvatskog roda!

Danas smo skloni amneziji i zaboravu (da li svjesno), da se to ne bi desilo želim ovim putem našoj djeci , nama ovdje , našima u tuđini, čESTITATI DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, to je za mene olujno vrijeme, koji nije trajalo tih par dana,nego par godina a posebno od 10.mjeseca 2004 god. (od pada one 4 rakete zemlja zemlja na Livno) ,tada je zvanično počela oluja i oslobađanje Hrvatske sa naše strane Dinare. 
 Današnju proslavu moraju pamtiti sve generacije naroda koji žive u i za Lijepu našu! Zašto? Ima više razloga: briljantna pobjeda hrvatskog čovjeka u borbi za svoju slobodu i da ne ovisi ili zavisi od nikoga i ničega.
Najblistavija pobjeda, briljantno izvedena u ujedinjenju svih hrvata i hrv.gradjana koji su u njoj sudjelovali. Od običnih vojnika do vrhunskih intelektulaca. Sa plemenitim i uzvišenim ciljem: oslobodjenje svoje zemlje od okupatora! Svaka čast i slava svim učesnicima. Mi Zagoričanci i uostalom Livnjaci smo dali veliki obol u oslobađanju,puno naših domoljuba - ratnika je krvarilo i borilo se za Hrvatsku,volio bih ovdje spomenuti njihova imena ali znam da su to veliki ljudi koji nisu ratovali za slavu i korist pa bih ih možda uvrijedio. Njihovo i srca svih nas danas su puna sreće. Veliko im hvala!
Hvala svima palima za slobodu Hrvatske i HB, a i onima koji su danas u kazamatima Haga pogotovo našem Generalu (spasitelju Livna) Anti Gotovini. Ne samo na dašnji dan,  Hrvatska i Hrvati su svjesni svoje pobjede.Borba u civilnom životu nam tek slijedi, pa borimo se poštujmo zakone i borimo se protiv kriminala,mita korupcije .................. , i ne zaboravimo svetinje i one koji su krvarili a danas su možda i zaboravljeni !

&
Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smaller | bigger

security image
Upišite prikazane znakove


busy

Online

0 korisnika i 281 posjetitelja online

Novi komentari